Beoordelingen van Windraak 31 Sittard

Recente recensies van Windraak 31 Sittard

5 sterren na 68 reviews

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service. Uitstekende tapasschotel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon top! De tapas was heerlijk en gevarieerd. Alles was goed verpakt en stond netjes op tijd klaar. Kortom, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Levering conform afspraak. Voldoende hoeveelheid voor 2 personen. Met name de warme tapas waren zeer goed. Voor herhaling vatbaar. Prijs kwaliteit ook goed.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapas besteld ivm ons 5 jarig huwelijk zodat we het toch thuis een beetje konden vieren. Heerlijk genoten van de gerechten. Goed warm gehouden en ondanks de take Away ook leuk opgemaakt. Succes met de heropening!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer tapas besteld om af te halen. Goed verzorgd en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De Tapasschotel was wederom heel lekker en uitgebreid, zeer goed verzorgd ! 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapasschotel is een echte aanrader. Heerlijk en meer dan genoeg. Bestelling stond netjes op tijd klaar en was goed en verzorgd verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk, goed verzorgd en vers! Een echte aanrader!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze trouwdag hebben we heerlijk kunnen vieren met de tapasschotel. Het was heel lekker en mooi verzorgd!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas voor 2 personen to go meegenomen op onze wandeling v.a Natuurcamping Hoeve Krekelberg in Schinnen en op ons “eigen terras” bij de caravan genoten. Het tapas menu bestond uit zowel koude als warme hapjes en smaakten voortreffelijk! Een aanrader ook tijdens uw verblijf op de camping! Ook het ijsje op de terugweg was heerlijk.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapasbox voor 6 personen besteld, was prima hoeveelheid, divers, lekker en netjes verpakt.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en voor herhaling vatbaar

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

wij hadden de sparen ribs vd Big green egg: VERRUKKELIJK VERRUKKELIJK VERRUKKELIJK!!!!!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

de tapas schotel is gemakkelijk te bestellen, je krijgt wat je besteld, stond op de afgesproken afhaal tijd klaar, was ruim voldoende, warme gerechten waren ook echt warm en het eten was lekker!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlot en op tijd geleverd. Eten was prima, spareribs hier en daar wat verbrand. Salade was lekker vers, stokbrood mat sausje ook heerlijk. Allemaal ruim voldoende hoeveelheid. Helaas stond het kindergerecht niet bij de bestellijst op internet.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon erg lekker 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapas was heerlijk en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had 2 tapasschotels besteld. Afhalen perfect geregeld en alles op tijd klaar. Uitstekende kwaliteit en porties waren voldoende!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! De bestelling was prima op tijd klaar en het eten was super.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een tegenvaller. Pita brood verbrand, sparenribs verbrand. Alles minimaal. Geen aanrader. Zelfs een frituur biedt meer kwaliteit en dan wordt het ook nog gebracht.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende website. Bestellen en betalen is eenvoudig. Ondanks drukte geen lange wachttijden bij ophalen. Eten is goed verzorgd. Spareribs matig; niet al te mals, en veel te zwart geblakerd op bbq.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bbq was erg goed

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapa's besteld en afgehaald. Alles was perfect. Service vriendelijk, snel en goed georganiseerd. De tapa's zelf heerlijk en voldoende. Echt een aanrader. Ik zou zeggen, ga zo door!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs en een verrassend lekker zoete aardappelsalade en de portie is meer dan genoeg

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een lekkere tapasschotel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden tapas besteld, er was iets vergeten mee te geven maar dit werd super opgelost, ze kwamen het heel snel nabrengen zodat we toch alles tegelijk konden eten. Het was ook heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de warme gerechten snel koud zijn.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed en lekker, maar voor wat je krijgt niet goedkoop.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goede service en een heerlijke tapasbox gegeten.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.. Natuurlijk geen vervanger voor een avondje uit eten.. Ik hoop dat dat snel weer kan.. Maar. Een prima alternatief om iets te vieren..

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs is vrij hoog voor wat je krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gesmuld 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs/kwaliteit niet super. Anders gewend van Windraak 31.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alle gerechtjes waren super lekker!! Was ruim voldoende voor 2 personen. Alles keurig verpakt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De tapasschotel was heerlijk en voldoende voor 2 personen. Alleen de aardardappelsalade vonden wij net iets minder. Maar dat is persoonlijk😊 Wij hebben er de hele avond toen de kids in bed lagen onder het genot van een filmpje van genoten. De bokkenpootjesijstaart was zoals altijd geweldig en 5 sterren waard. Deze kan ik iedere dag eten🥰

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

tapas was prima verzorgd en lekker.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tappas gerecht was heerlijk. Goed verzorgd, en de service is prima geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapasschotel. Voldoende voor 2 personen. De moeite waard om er van Heerlen voor naar de Windraak te rijden.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben genoten van de tapas . Zeer tevreden!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapas en bokkenpootjesijstaart besteld, het was erg lekker en voldoende, sommige mocht iets meer, bv patata brava

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd eten, voor een leuke prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was voldoende. BBQ schotel is blijkbaar voor 2 volwassenen en 2 kinderen. mag wat duidelijker naar voren komen. Tapas was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijk tapaspakket. Goede hoeveelheden en kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig! Internet besteld en betaald. Ophalen eenvoudig en vriendelijk geholpen. Voor herhaling vatbaar. Goed geregeld! ❤️

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een tapasschotel voor 2 personen besteld. Om 18u konden wij deze afhalen, bij aankomst werden de warme dingen nog bereid, 5 min gewacht. Thuis hebben we heerlijk gegeten, veel verschillende hapjes, waar je van blijft eten. Het is zeker een aanrader. Bedankt!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas! Goed geregeld.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapas schotel was lekker. Spare rib mag wat pittiger en klein sausje bij. En de inktvisringen waren bij thuiskomst taai geworden. De rest was top.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super gedaan! Het eten was heerlijk en de service is super!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden het erg lekker, maar een beetje karig. In het restaurant zelf hadden we er waarschijnlijk friet bij besteld om wat voller te zitten. Nu hebben we er zelf.een salade bij gemaakt.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! We hebben ervan genoten! Onze complimenten voor de service en het eten!! Top gewoon!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en de tapas schotel was heerlijk en meer dan genoeg. Wij bestellen zeker nog een keer.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super goed verzorgd en herrlijk

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De koude tapas smaakte goed. De warme hapjes ook, maar waren al flink afgekoeld bij thuiskomst. Ik vond het wel best weinig en de champignons zaten met de kaas aan het bakje vastgekoekt. Het idee was erg leuk en ik ben fan van jullie restaurant, maar deze zou ik niet nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima complete tapas! Alles was erg lekker op smaak, de hoeveelheid was ruim voldoende voor 2 personen. Ondanks dat er genoeg wachtenden waren, niet lang hoeven wachten bij afhalen. Voor herhaling vatbaar.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het paasdiner Luna van vorige week was zo goed bevallen dat we gisteren de tapas hebben geprobeerd. Ook dit was weer top! Heel mooi verpakt, meer dan voldoende eten. Leuke afwisseling. Alleen waren de warme tapas al afgekoeld voor we thuis (Heerlen) waren. Wellicht instructie erbij geven hoe je het thuis het beste nog even kunt opwarmen, magnetron of oven? Zoals de instructies vorige week bij het paasdiner! Want beide waren perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van de Tapas-schotel, Super lekkerrrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapas schotel besteld voor thuis. Heerlijk gegeten. Echt een dikke aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De tapasschotel was heerlijk. Persoonlijk had ik iets meer champignons in het bakje gedaan en iets meer aardappelsalade. Maar het smaakte heerlijk!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hetgeen er in de tapasschotel zat was goed, echter de hoeveelheid viel ons enorm tegen. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was een heerlijke en leuke tapasschotel voor 2 personen. Misschien voor de toekomst lekker als er iets meer warme gerechtjes nog bij zaten. Maar wel leuk om op deze manier toch het restaurant in huis te halen en de lokale onderneming te steunen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas!! Top service

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alle eten was lekker. Het was alleen wat te weinig. Had wat ons betreft iets uitgebreider gemogen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte goed, maar voor twee personen was het absoluut geen volwaardige maaltijd. Er zaten ongeveer 10 kleine aardappels in een bakje en hetzelfde geldt voor de champignons. De spareribs waren ook niet voor twee personen qua hoeveelheid. Dit terwijl we geen grote eters zijn. Eten zelf geef ik 4 sterren. Covid maatregelen werden over het algemeen goed nageleefd, echter bij uitserveren zou personeel meer afstand mogen nemen, was geen 1,5 meter.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was top, alleen schrok ik van de hoeveelheid (met name de warme tapas) verbazingwekkend weinig voor toch wel een behoorlijke prijs. De patatas moesten we echt zoeken onder de spare ribs. Het waren misschien 6 mini aardappelschijfjes. Ook de champignons (hele kleine stukjes) waren op 1 hand te tellen.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het had goed gesmaakt en was meer dan genoeg! Zeker voor herhaling vatbaar 👍🏻

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Op het afgesproken tijdstip werd alles vers bereid. Hierdoor waren de warme gerechten goed warm bij thuiskomst. We hebben heerlijk gegeten 👍🏻